Menu
Home
Inhoud boek
Over de auteur
Recensies
In de media
Blog
Links
Contact
Zoeken
Inloggen
Contact
Statistieken
Bezoekers vandaag: 5
Bezoekers deze maand: 439
Bezoekers totaal: 140351
Pagina`s totaal: 429973
Blog

Alle vragen, die ik per email ontvang, zal ik hier beantwoorden

 

Strijken van kleding

U zou het op de volgende manier kunnen proberen: - Laat de kleding, na het wassen, enkele minuutjes in de droger 'aandrogen'. - Haal de kleding uit de droger en sla de vouwen er zo veel mogelijk  -  Hang het kledingstuk te drogen aan een kleerhanger. Een broek kunt u ophangen aan een kleerhanger met knijpers. - Het droge kledingstuk kunt u, zo glad mogelijk, op de strijkplank leggen en met tafelklemmen vastzetten aan de strijkplank. Voor het strijken van mouwen, kunt u gebruik maken van een kleine strijkplank. 

 

Computeraanpassingen

Het 'reguliere' toetsenbord van een compter, is voor gebruik door functioneel éénhandigen, veelal te belastend. De vingers moeten te veel gespreid worden om alle toetsen te kunnen bereiken.Een kleiner toetsenbord, zoals die van een laptop, is in gebruik minder belastend voor de hand. De toegankelijkheidsopties, te vinden onder het configuratiescherm op uw computer, bieden wat extra handigheidjes, om het computeren minder belastend voor uw hand te maken.  

 

Verkoop je alleen boeken, of doe je nog meer?

Naast de promotie rondom 'In eigen hand', beantwoord ik de ingekomen post en verschaf informatie aan belangstellenden. Daarnaast geef ik lezingen en presentaties. De presentaties worden veelal gegeven in het kader van de deskundigheidsbevordering van professionals in de zorg- en hulpverlening.

 

Bestellingen vanuit Nederland en de Benelux

Het boek 'In eigen hand' kost € 23,95. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,--. per boek. De verzendkosten naar de Benelux  bedragen € 8,-- per boek.

Aanmelden van links

Indien u van mening bent, dat een site als link goed past binnen deze site, dan kunt u mij dit mailen. Hiervoor kunt u het kopje 'contact' gebruiken.

 

Eénhandig te bedienen rolstoelen

Er zijn rolstoelen tet verkrijgen voor éénhandbediening.

In het dagelijks gebruik is hiervoor een Eclips+, voorzien van een hemiebediening (dat wil zeggen een dubbele hoepel links of rechts) goed te gebruiken. Voor het sporten, wordt een Sopur Easy 300 aanbevolen.

 

Recensie- en artikelenboek

Nieuw op deze site is het inzichtelijke recensie- en artikelenboek. Deze kunt u vinden bij het kopje 'Recensies'. Op chronologische volgorde kunt u lezen welke artikelen in de media en recensies/boekbesprekingen door professionals in de (gezondheids)zorg en hulpverlening geschreven zijn; ieder vanuit zijn eigen deskundig vakgebied.

 
© 2024 Ineigenhand